Dubbelpass & Finbesök

Precis kommit hem från en god middag som Fia bjöd på. Det är anledningen varför jag inte kunnat blogga om dagens pass tidigare.

Men det har blivit två bra pass idag. Förmiddagens pass blev endast ett allmänfys som inleddes med att cykla. Därefter mage, rygg, hopp på plint och utfallsgång med kettlebell. Jag passade även på att stretcha riktigt ordentligt. Jag brukar vara dålig på att stretcha efter ett pass, är mer noggrann innan.  IMG_3335

Till kvällens pass kom Oskar Svensson från Trelleborg. Imorgon kommer även Viktor Drougge från Mockfjärd och tränar med oss. Superroligt att fler kommer hit och har miniläger! Det taggar igång träningen lite mer än vanligt!

IMG_3338

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s