Carita (About me)

logg15 år som tyngdlyftare!

Jag heter Carita Thorén (Fd Hansson), 24 år gammal och tävlar i klass 69 kg i tyngdlyftning. Jag kommer från Gotland och började med tyngdlyftning när jag var 9 år gammal. Som ung höll jag på med orientering, friidrott och fotboll. Tack vare mina bröder började jag även med tyngdlyftning som var aktiva inom sporten. Det slutade med att jag endast ville satsa på tyngdlyftningen som definitivt var roligast!

My name is Carita Thorén (earlier Hansson), 24 years old and competing in class 69 in weightlifting. I come from Gotland and began to lift when I was 9 years old. When I was young I liked football, athletics and so on. Thanks to my brothers I also started with weightlifting! It was a funny sport that I wanted to focus on, it was definitely the most funny sport of them all!

lilla jag

Jag tävlade i många år för Visby AK som fick mig att älska sporten och nu tävlar jag för  Allmänna SK som ligger i Eskilstuna, jag bor även där.

I competed for Visby AK in many years and they got me to love the sport! Now I compete for ”Allmänna SK” in the city Eskilstuna and I also live there too. 

Är även lyckad lottad som har dessa två fina, är gift med Joel Thorén.

I also have these two fine, married with Joel Thorén.

heia joel o carita

 

Jag är Steg 1 licensierad tränare inom Svenska tyngdlyftningsförbundet. På min klubb ASK är jag tränare för nybörjare för ungdomar och juniorer. Välkomna att testa på tyngdlyftning måndagar och torsdagar 17.00-18.00!

affisch ASK

 

Kontakt/ Contact:

caritathoren@outlook.com

eget bild tyngdlyftning

2 tankar om “Carita (About me)

  1. Pingback: Time for Strength - Workshop i Tyngdlyftning | CrossFit Kalmar - glädje, hårt arbete och resultat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s