Workout Åre 2016

I fredags åkte jag till Åre för att delta på Workout Åre, jag och Andreas var instruktörer för Eleiko Education där jag främst instruerade olympiska lyft.  Nio (!) olika klasser har vi genomfört under denna helg och det har varit helt magiskt kul! För er som undrar vad Workout Åre är för något så är det ett stort träningsevent med Åre som arena. Gemanskap, motivation, inspiration, utmaning och glädje är vad det är. En stor blandning med inspirerande träningsklasser och föreläsningar gör helgen till unik. 


Gillar du att träna, umgås och lyssna på träningsföreläsningar så helgen utmärkt för dig! Jag är tacksam att jag fick vara en del av det här och hoppas jag får komma tillbaka. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s