Nya tights

Både idag och imorgon är det studier på förmiddagarna så det blir bara enkelpass. Men jag tränade längre idag istället, två och en halv timmes träning blev det. Jag känner mig mycket starkare i ryckmark och drag, det skulle vara tungt men det var verkligen lätt idag. Det var även stöt podie. Eftersom Kalmar AK inte har några långa plattor som podie fick jag ta stötpodiet. Vanligtvis ska podiet vara 5-10 cm högt men stötpodiet var 13 cm. Detta gjorde att jag hade svårt att hålla ryggen i starten, men kämpade på så gott det gick!

20140219-195428.jpg
Vändning podie, bra övning!

Fick även paket idag, nya tights från SKINS. Svarta med rosa rand på sidan. Otroligt snygga och otroligt sköna! Pluspoäng! Dessa tights heter A200. Äger nu ett par A200 och ett par A400, kommer berätta mer om dessa tights i helgen så håll utkik!

20140219-195818.jpg

Beställde även Hot/Cold pack från Masita sport medical. Den passar både till kyl och värmeterapi och är återanvändningsbar. Bra att ha hemma till återhämtning!

20140219-200130.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s