Omvända styrkevändningar

Jag gjorde en singel på 100 kg i OSTV, omvänd styrkevändning idag. Mitt personliga rekord i vanlig styrkevändning är 103 kg så det kändes riktigt bra att få till en lätt hundring i omvänt! Övningen är ganska svår enligt mig. Först ska man ta upp den till midjan, sen ska man i lagom tempo gå ner för att nudda golvet för att göra en styrkevändning med hastighet. Det är viktigt att man på nervägen behåller samma vinklar som man gör på vägen upp. Jag har väldigt lätt för att ligga för långt bak i position och arbetar på att ligga kvar med överkroppen. Det är lätt att man tränar in fel bana, bara man är observant så är detta en rolig övning. Den är både utmanande och givande!

I övrigt känns träningen bra förutom att jag inte fått till något dubbelpass denna vecka. Det blir dubbelpass imorgon, lite simning på lördag och sedan vilodag på söndag då jag åker till Halmstad på landslagsläger.

20140220-192956.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s