Workshop i Örebro

Idag for jag iväg till Örebro. Det var dags för mig att hålla i en workshop, denna gång hos Crossfit Örebro. En heldag med teori, praktik, lunch, skratt, diskussioner och gemenskap. Självklart sattes det personliga rekord i antingen ryck, vändning eller överstöt. Härliga människor som kämpade på till hundra! En mycket rolig dag och jag är så glad att jag fick lära känna er som var med. Tusen tack och bra kämpat!

IMG_6288IMG_6287IMG_6291IMG_6292

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s