Händelserik dag

Mycket roliga saker idag. Det började med en fotografering med Hasse och Deca bild . Det blev massa höstbilder i det fantastiska morgonvädret. Därefter blev det lätt träning och sedan besök hos Lyftarshopen !

IMG_6316.JPG
Kort paus och sedan var det dags att träna andra passet. Denna gång kom Patricia på besök vilket var kul. Hon bangade på riktigt bra med 111 kg i stöt! Lite frustrerande blev det för min del, jag ville också träna hårt men fick nöja mig med ett lugnt pass.

IMG_6315.JPG
Imorgon åker jag till Stockholm och tränar på Spårvägen. Mycket kul!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s