Sista serieomgången: Mot Lag-SM

Serieomgång fyra är nu klar och jag är verkligen supertrött! Imorgon lämnar jag Eskilstuna igen och sedan blir det vila från lyftningen några dagar, passar även på att åka till Gotland en sväng till helgen som kommer.

Tävlingen idag gick hur bra som helst, rättare sagt så vann vi damelitserien! Det var första gången och även om det är på Lag-SM som finalerna avgörs så känns det ändå stort för oss att vinna serien eftersom vi aldrig gjort det förut. Det har varit Mossebergs damlag som har vunnit år efter år. Bra kämpat Fia och Amanda, vi gjorde det! IMG_5053

Vi är nu kvalade till Lag-SM final som går den 17 maj i Örebro, mycket spännande! Tävlingen idag för min del gick lite halvdant. Hade svårt att hitta motivation och kände mig riktigt seg både i kroppen och huvudet. Efter EM har det varit resdag efter resdag  och känner mig riktigt trött faktiskt. Men jag skulle inte upp och maxa idag vilket kändes skönt. Jag gjorde ett ryck på 80 kg och stod över mina andra två försök. I stöt gjorde jag alla mina försök för att säkra serievinsten. Det blev då 110 kg för min del.IMG_5108

Joel, min sambo, tävlade också idag. Hans mål har alltid varit att kvala in till SM i juli. Och det gjorde han idag! Jag är så stolt över honom, det blev 115 kg i ryck och 145 kg i stöt i klass 94 kg. Stort grattis Joel! 20140404-141452.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s