En smula urladdad

Jag åkte hem till Kalmar idag. Det tar sin tid att åka bil ifrån Eskilstuna så jag orkade inte att köra direkt efter tävlingen igår. Nu är kroppen lite urladdad faktiskt så nästa veckas vila är så välkommen!

Blev djupt besviken på Eurosport som inte höll vad dom lovade angående sändningen från min klass från EM. Det stod att min klass skulle sändas helt på Eurosport. Men tydligen var det en cykeltävling som gick över tiden vilket drabbade mina ryck. Men här kommer sändningen från mina stötar iaf. Kommer ganska tidigt i filmen:http://www.youtube.com/watch?v=13t05HcOOBA

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s