Snart i E-Tuna igen 

I väntan på nästa träningspass så ligger jag i sängen och försöker tagga igång. Det är endast 1,5 vecka kvar på ön, sedan åker jag tillbaka till E-Tuna igen. Jag älskar ö-livet, skulle ljuga om jag sa någonting annat, men för idrotten skull så bor vi inte här ännu (men vi kommer om några år att bosätta oss här). Min man har redan åkt tillbaka och jag saknar honom ganska mycket. Så jag längtar (faktiskt!) tills nästa vecka när det är min tur att bege mig till E-Tuna igen. Jag har saknat klubben och kan knappt vänta på att få träna med mina lyftarvänner igen. Kommer snart 😊😊

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s