Vänner för alltid 

Pendlar mellan jobb, träning och försöker fånga varenda minut som blir över till att umgås en sista gång med alla vänner och familj på ön. Stressigt? Ja, lite faktiskt, men det är så värt det! Trots att man ses så sällan så känns det lika fantastiskt och kul när man väl ses och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag alltid kommer att kunna stå mina vänner nära ❤️ Även fast jag är borta mycket, inte alltid finns tillgänglig eller prioriterar min idrott så känns det som att de förstår, och det betyder så mycket för mig! 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s