Massage hos CoachAB

Återhämtning och framför allt massage är så mycket viktigare än vad man tror för en person som tränar.  För mig är massage en viktig pusselbit för att kunna få ut så mycket som möjligt i min träning. Oavsett om man tränar på min nivå eller inte så är massage skadeförebyggande och påskyndar återhämtningen. Jag kände förra veckan att jag hade trötta ben och var allmänt oexplosiv. Då behövs massage omedelbart för min del. När jag är på Gotland bokar jag min idrottsmassage hos COACHAB, där vet jag att jag får den massage som jag är ute efter. Så bor ni på ön, rekommenderar jag er att boka tid där.  

     

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s