Utvärdering på grundperioden

Vilodag idag och jag är nu påväg hem till Gotland igen! Passar på att utvärdera maj och början av juni månad när jag hade grundperiod. 

Mina mål var: 

• Bygga upp styrka i rygg och baksida lår  ✔️

•Få tillbaka styrkan i KB (ben överlag) ✔️

• Bli rörligare i överkropp (bröstrygg, axlar m.m) ✔️ 

Så jag är nöjd med min insats. Glad att jag tränade på mina svagheter då det är så lätt att träna på det som man tycker är roligt eller är bra på. Det jag saknat är allmänfysen, den har inte alls blivit prioriterad, andra saker har varit viktigare. Körde exempelvis Chins för första gången sedan i mars månad i förrgår 😳. Men det ska bli mer sådant efter SM 😃 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s