Träningshippa 

Kikar in lite snabbt här, dagen blev en stor överraskning för mig! 😃😃😃 

Rebecka, Angelica & Ullrika från Mosseberg hade planerat en liten Möhippa/träningshippa för mig, blev riktigt överraskad, glad, nervös och lycklig (jag byter Hansson mot Thoren i sommar). 

Dagen började med att de väckte mig imorse genom att spela ”dopingpolis” (lägger upp en film i veckan), därefter blev det mycket god frukost, sen fick jag en rosa träningsbag med kläder och tillbehör som jag skulle bära hela dagen! Har blivit två träningspass med min nya outfit, boxning och tyngdlyftning! Däremellan har det blivit god mat, spel och en ballongutmaning (jag hatar ballonger, de är så läskiga), men jag klarade det 😊😊😊  nu väntar kvällen med grillning och mys!  

        
Tack så hemskt mycket för denna surprise tjejer, ni är otroligt Goa!!! Perfekt dag! 

 

(Lägger upp fler bilder i veckan)  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s