Träningslägret i Göteborg 

Jag är påväg hem nu, har en liten paus i bilandet och passar på att skriva några rader här. 

Idag åkte jag och Angelica till Halmstad för att träna på Eleiko Center. Det är så otroligt fint där! Bra träning blev det dessutom med mycket trevligt sällskap! Mina KF börjar kännas riktigt bra! 11 pass totalt denna vecka har det blivit och det känns i kroppen kan jag säga er. Att vara på träningsläger tar betydligt mer på kroppen än vad man tror, för då ger man alltid lite mer.  

 

Men nu har jag varit på träningsläger i fyra dagar, så kul! Att jag dessutom fick en helt egen dag igår var mer än fantastiskt, jag är så lycklig. 

   
     

Tack ALLA inblandade för en helt magisk Träningshelg! Ni är för bra! 😊 

Nu åker jag och TK (bilen) hem igen, den innehåller dessutom en otroligt spännande nyhet, men jag tror jag håller på den biten ett tag till (hihi), men håll utkik 😊 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s