Underbar dag och formen finns!

Fantastisk, helt fantastisk dag har det varit!  Jag åkte till Stockholm för att träna på Bosön och SAK tillsammans med Rickard (SOK) och Martina. Jag har fått så mycket energi, så mycket motivation och inspiration! Hela jag har varit fylld med energi och jag älskar att träna, jag älskar min sport och jag älskar när det går bra (vilket det har gjort idag också!). Hade det varit gynnsamt att träna ett tredje pass nu ikväll så hade jag definitivt gjort det!!  

    

Jag är så tacksam för all hjälp och pepp jag har fått (och får!). Trots allt som hänt så känns det som att jag lyckats hitta formen på mitt eget sätt! Lyften känns riktigt bra! 

   

Idag investerade jag mig ett par nya skor och en mindre Sverigeflagga som jag tänkte att tjej-truppen kan använda sig av när vi hejar på varandra. 

  

Tack snälla Martina för idag och tack för det nyttiga brödet 😋😋

Och tack alla andra för idag och SAK för vistelsen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s