Skins träningskläder 

Jag älskar mina  SKINS träningskläder! Idag fick jag hem ytterligare ett par tights och äger nu totalt 6 olika skins kompressions tights!  

   

A200 Thermal Violet Women long tights. 

Dessa tights fick jag hem idag. Så jag har inte testat dom ännu. Men det är värmeteknologi i dessa, bra utomhus eller på vintern om man fryser på träningen (vilket jag kan göra ibland innan jag kommer igång ordentligt).  Bild:

 

A200 womens long tights

Dessa svarta med rosa sömn är hur snygga som helst! De är en av mina första SKINS-tights och är fortfarande superfina och sköna! (Min favorit!)

 

A200 tights svart/multi

Dessa nykomlingar är de snyggaste enligt mig. Jag älskar utseendet! De är tunna och har väldigt bra passform! Tips, om du velar mellan 2 olika storlekar, så välj den större!  

A400 women long tights  black/gold

Fick hem dom nya A400 igår på posten (har även den äldre modellen). Var debut på träningen igår vilket gav mycket bra resultat! De är svarta men guldtryck (snyggt!). Låren har dessutom ett extra tyg vilket jag tror är mycket bra till en tyngdlyftare!! 

 

RY400 women long tights 

De här tightsen är återhämtningstights, alltså inga man tränar i utan jag brukar ha dom när jag kör längre sträckor i bil eller på natten! Upplever faktiskt att det ökar blodcirkulation i benen vilket är viktigt för min idrott! 

A400 long tights 

Dessa tights har ersätts med de nya svart/guldiga tightsen. Men det här är mina första skins tights! Och de är fortfarande med på mina träningar och krigar!  (Vanliga svarta finns som A200!)

  

Skins essential unisex socks

Och så har jag även införskaffat mig ett par skins-strumpor! Jag har ju börjat använda långa strumpor i träningen eftersom jag är en jäkel på att dra i smallåren! Ska bli spännande att prova dom!  

  

Alla dessa tights och strumpor finns i både dam och herr modeller! Kika gärna in på  SKINS hemsida och se hela utbudet!  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s