Tävling imorgon

Tidigt imorgon åker ASK’s damlag till Väsby i Stockholm (övriga tävlar i Örebro) för att tävla i serieomgång två. Det jag verkligen ser fram emot är att få träffa mina gamla klubbkamrater från Visby AK, mina kära lyftarvänner från Kalmar AK och även andra fina nära vänner från Mosseberg & Stockholm. Det ska bli så kul att få träffa alla igen! Det kommer bli en stor tävling med knappt 80 tävlande. Jag kommer att vara kvar hela dagen för att heja på alla lyftarvänner som jag känner (själv så tävlar jag först, klockan 09.30). Kommer förmodligen bli en lång dag, men ack så kul!

IMG_7192

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s