Gråta eller skratta?

Har börjat jobba vilket känns toppen! Däremot så kunde jag inte träna igårkväll. Tänkte inte så mycket över det och var övertygad om att det skulle gå idag. Men nu sitter jag i lokalen och bara tittar på stången. Det är bara att inse fakta, jag har sträckt höger ljumske. Exakt när vet jag inte men det beror inte på lyftningen i alla fall. Känner mig lite deprimerad och vet inte om jag överdriver eller inte. Jag är aldrig skadad så när jag väl känner något konstigt blir jag nojig. Har jag tur kanske det bara är grov träningsvärk, jag vet inte riktigt. Just nu blir det till att vila benen och träna överkropp.

20140715-211100-76260594.jpg

2 tankar om “Gråta eller skratta?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s