Nya matvanor

Något som jag glömt att berätta om är mina påbörjade nya matvanor. Nu när jag inte bor hemma så blir hela situationen så mycket svårare. Några anledningar varför det blir tuffare att hålla matschemat exakt när jag är på Gotland är att jag äter på olika ställen, har inga fasta mattider och har ingen klok matvåg. Men jag har iaf börjat och det får bli lite mjukstart tills att jag är tillbaka i Eskilstuna igen. Det känns dock som att de nya matvanorna kommer bli mycket tuffare än vad jag hade räknat med. Det skiljer sig så mycket om man jämför med vad jag tidigare åt och att jag är en mycket kräsen jävel gör det inte enklare direkt.

Imorgon ska jag börja jobba. Visst ska det bli kul men träningen kommer att komma i kläm. Jag är inte van att jobba 10-18 varje dag i butik så det blir lite lättare träning i 3 veckor framöver tills att jag slutat jobba!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s