Träningen är igång i E-Tuna!

Det mesta är iordning i den nya lägenheten och bitarna börjar falla på plats. Idag åkte jag till byggmax och köpte ny dörrlist eftersom det är så lyhört ut till trappuppgången. Jag både misslyckades och lyckades med att sätta upp den kan man säga. Saknar min händiga man som hade fixat detta på nolltid.
Träningen är även igång, idag blev det dubbelpass! Tycker det är så skönt att inte jobba och bara fokusera på lyftningen. Idag fick jag även tid till en timmes sömn mellan passen. På kvällspasset skulle jag toppa i styrkevändningar, gjorde 3 försök på 105 kg men alla tre blev dessvärre något för djupa. Kul att träna på ASK igen, fler tyngdlyftare och härlig stämning!

20140610-212419-77059116.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s