120 kg i överstöt och kostrådgivning

Dubbelpass idag också, Yippi! Träningen på morgonen gick helt okej, lite teknikträning från ryck bock vilket gjorde att jag kom lite ur balans. Stången kom bland annat både bakåt och framåt denna gång.
Efter första träningen gick jag och Jim + Max till lyftarshopen för att träffa Jenny som arbetar på Träningscoachen här i Eskilstuna. Jag bokade in massage för mina lår samt kostrådgivning. Så nästa torsdag ska jag dit och göra kalipermätning som är ett instrument som mäter kroppssammansättningen. Därefter kommer jag att få ett individuellt kostprogram som är anpassat efter min livsstil och min lyftning. Jag är så tacksam att jag kommer få den här möjligheten till att förbättra min kost och är supernyfiken på mina snart nya matvanor.

20140611-212231-76951247.jpg

När vi ändå var på lyftarshopen så fick jag med mig en burk PWO från STRENGTH, absolut världens bästa PWO och supergod.

20140611-212531-77131561.jpg

Nu kommer vi till dagens bästa: 120 kg i överstöt! Träning nummer två började med att maxa i överstöt. Det kändes för en gång skull fantastiskt att stöta. Mitt tidigare personbästa var 112 kg. När jag kom upp till 110 kg var det lätt och uppvärmningen fram till toppningen kunde konstateras som felfri. Därefter var det dags att gå på 115 kg. Jag gjorde två försök på denna vikt men båda misslyckades totalt. Jim bestämde då att vi skulle skita i den vikten och försöka på 118 kg istället. Och vips så klarade jag det! 115 kg var långt ifrån bra och så sätter jag 118 kg utan bekymmer, härligt! Det blev sedan försök på 120 kg, första bom men andra kom upp! Alltså ett nytt PB i överstöt, 120 kg och jag är grymt nöjd!!

20140611-213722-77842831.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s