Låååång dag och ingen återhämtning

Idag blev det två träningspass utan vila emellan. Dagen började med att jag och Angelica gick en promenad till förbundskapten Jim, därefter ett kortare pass innehållande omvända stötdrag, knäböj fram och stötmark. Ett tips är att gå upp sakta i vikt när det gäller omvända Stötdrag. Jag gjorde tabben att lägga på 110 kg direkt vilket resulterade i att dragen kändes tyngre än vanligt eftersom det var första övningen.
Efter första passet kom Joel och vi åkte iväg för att skriva kontrakt till vår nya lägenhet som vi äntligen har fått i Eskilstuna! Nu är det klart, till sommaren flyttar jag och satsar allt på lyftningen. OS- here I come!

20140314-212026.jpg

På kvällen väntade sista passet av detta träningsläger. När vi kom dit stod dopingkontrollanter och väntade på oss, så det var bara att avverka den biten först innan träningen kunde börja. Träningen i sig gick sådär, känner mig ganska seg i kroppen. Men det har varit många läger och tuffa träningsdagar så kroppen behöver nog en längre vila. Men innan detta är det serie nummer tre! Det sker imorgon på Bosön, där möter damlaget Mosseberg och Stockholm! Ska bli superroligt!

20140314-211956.jpg

2 tankar om “Låååång dag och ingen återhämtning

  1. Du har en snäll sambo som flyttar med dig och stöttar din satsning. Inte alls som gör det. Var inom och tittade en dag på asiatiska mästerskapen i thailand. Visserligen juniorer men blev inte såå imponerad! De gör ju inget annat än lyfter och pluggar så de bör prestera. En kines som körde kickstöt, skönt att den flugan är på väg bort :). Ska bli spännande att följa dig och angelica. Hade varit kul med ngn herrlyftare oxå…

    • Ja han är helt fantastiskt! Är så glad att han stöttar mig till 100%! Håller med, hoppas att herrarna ökar nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s