Ryck träning

Det blev ett pass idag, men det var ett långt sådant. Nästan 120 minuters träning blev det! Till en början var jag jättetrött och hade ont i huvudet, min förkylning ligger fortfarande kvar och gnager lite. Men när jag kom igång så gick träningen ganska bra och klarade av allt som stod på programmet, så lite nöjd är jag. Det var mest ryckövningar som var aktuellt på dagens pass. Jag kom på framkant på många av rycken. Men det kändes ganska lätt vilket gjorde det irriterande att jag inte fick ordning på dem. Det är då jag saknar att ha tränaren till hands som ser vilket fel jag gör så att man kan rätta till det med detsamma.

2 stycken ryck på 80 kg

Ryck 85 kg singel

4 tankar om “Ryck träning

  1. Är inte så erfaren tränare själv men älskar att försöka analysera :-). Du har väl en ganska framåtlutad teknik i grunden (långa överben) och kanske tappar du axlarna framåt lite i slutet av draget vilket inte blir en bra kombination… Vet inte om din tränare håller med? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s