Egettillverkat podium 

Nu är träningspodiet färdigt!!! Är så lycklig, nöjd och glad, oj så bra det blev! Vill tacka åter igen min bror Oskar och min sambo som byggde detta podium! 

Vi skruvade ihop reglar på varandra för att få en stabil grund. Ovanpå dessa skruvade vi fast två stycken gummimattor som jag fått (som vikterna kan studsa på) och i mitten placerade vi en spånskiva i samma höjd som gummimattorna som lyftaren står på. Hela flaket står på stenar på gräsmattan. Jag målade träet med vit grundfärg för att skydda mot fukt. På spånskivan blandade jag färg med halkstopp-pulver för att få en stabil yta att stå på med bra fäste för skorna. Vikter och stång har jag fått låna i samarbete med Eleiko. Dessa juveler har fått sin egen plats i en kista.  

                

6 tankar om “Egettillverkat podium 

  1. Det där podiet verkar ju skitsmart! Har det känts bra? Jag var själv inne på att gjuta något som sen kläs men det där är ju betydligt enklare! Köpte du antihalkfärgen hos en vanlig färghandel? Tack för bra tips!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s