Pre-Camp

Idag började Pre-Camp lägret inför EM. Tjejerna är jag, Angelica och Triss. Killarna är Erik från Stockholm och Anton från Göteborg. Ledarna är Jim och Anders (Anders åker hem söndag). Lägret är här i E-Tuna vilket känns ganska tråkigt för mig då jag inte alls får samma läger-känsla som man brukar få när man åker iväg. Men det ska bli kul ändå, givetsvis!

IMG_7457
Jag har börjat träna lyftning igen vilket känns såååå kul. Jag körde även marklyft från bockar på 200 kg ikväll, kändes hur lätt som helst😃😃

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s