Gotlandsveckan redan över

Söndagkväll och imorgonbitti går båten tillbaka igen. Denna gång känns det extra tungt att lämna ön. Har haft det så bra här borta! Tycker jag fått ihop veckan bra trots att jag skrivit programmen själv denna gång. 12 träningspass med rehab och överkropp + 4 laserbehandlingar hos COACHAB! Efter min grastomassage fick jag ett stort blåmärke som försvann direkt med laserbehandlingen. Kan varmt rekommendera laserbehandling!

Tack alla på ön för denna gång och tack Oskar som tränat med mig varje pass!

IMG_7364
Imorgon är det dags för magnetröntgen i Sthlm innan jag åker hem till E-Tuna igen (håll tummarna för att det skall se bra ut!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s