Magnetröntgen

Herregud vilken lång dag!!! Tog båten tidigt imorse till fastlandet. Stannade i Sthlm för att göra magnetröntgen hos Executive Health. Och det låg ju mitt i centrum, svårt att ta sig dit med bil då de bygger om överallt känns det som. Och inte hittade jag någon p-plats heller (tur att jag var ute i mycket god tid!). Hur som helst så överlevde jag röntgen. Jag har ju väldigt svårt för dessa situationer och fick lite småpanik att ligga i denna stora maskin. Och så skulle man vara still, i 25 minuter… Men jag klarade det, men en minut till hade inte gått, haha. Svaret från röntgen får jag på torsdag (så fortsätt att hålla tummarna!).

IMG_7368
Efter magnetröntgen fick jag mess från Rickard från SOK om jag ville gästträna lite på Stockholms Atletklubb. Så det blev ett träningspass i ”gruvan”, mycket trevligt!

IMG_7370

IMG_7372
Erik visade mig en ny magövning. Eller rättare sagt, han körde denna och jag såg att det var en magövning med vikt så jag var bara tvungen att köra den jag med! Underbart att mitt förråd med viktade magövningar fylls på!

IMG_7376
Sedan bar det av till E-Tuna igen, och jag åkte direkt till ASK för att träna ett till litet kort pass. Lång men rolig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s