OS-krönikan

Det är söndag och jag har haft vilodag. Imorgon börjar jag med dubbelpassen igen, ska bli så skönt då jag kört enkelpass sedan innan jul!

Just nu tittar jag på OS-krönikan del 2 från vinter-OS. Det är verkligen inspirerande att se och få höra dessa fantastiska idrottmänniskor! Jag tycker ju att min idrott är den roligaste. Men att se idrott på så hög nivå, då spelar det ingen roll vilken idrott det är, det motiverar mig framåt oavsett!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/835/40466045/files/2015/01/img_6870.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s