Förvirrad dag

Herregud vilken konstig dag detta blev! Eftersom kvällen var fullbokad med andra aktiviteter tänkte jag träna på förmiddagen. När jag åker till en träning så laddar jag alltid upp mentalt, jag ser till att äta bra, jag ser till att vila lite innan och när jag åker till träningen laddar jag upp för mig själv att det ska bli en bra träning. När jag alltså är framme vid lokalen brukar jag alltid vara supertaggad och redo! MEN idag kom jag inte in i lokalen, visste inte att det var låst på dagarna. Jag stod utanför och blev irriterad eftersom jag VILLE träna! Detta resulterade till att jag hämtade hunden och åkte ut till skogen och sprang 5 km, kände att jag bara var tvungen att träna någonting! Det var riktigt varmt så det var tufft att springa men ändå skönt!

20140709-224321-81801582.jpg

Hade pärkträning på eftermiddagen och sedan var det dags att äta ute med några gamla tjejkompisar som jag lärde känna på friidrotten när jag var yngre. Så kul att träffas igen!!

20140709-224514-81914946.jpg

Eftersom jag inte kunde träna lyftning på dagen sa jag hej då till tjejgänget lite tidigare så att jag kunde genomföra min träning. Jag hoppas, tror och vill att de ska förstå att min träning är viktigt för mig!
När jag kom till lokalen var klockan strax efter 9 på kvällen och Oskar stod där och väntade på mig, bästa träningskompisen! Det fick bli träning med tempo eftersom det var så sent men är nöjd över kvällens prestation.

20140709-225117-82277998.jpg

2 tankar om “Förvirrad dag

  1. Riktigt roligt att följa dig under din vardag, man blir alltid motiverad att gå och träna hårt efter att ha läst din blogg! 😀
    Vad har du för tävling i sikte nu när SM är klart? 🙂

    • Tack så mycket!!
      Den stora tävlingen som är kvar är U23-EM i början av november. Sedan är det lite mindre tävlingar innan dess 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s