Glad av post 

Yippi va glad jag har blivit idag! Fick massor av post, det kan man verkligen bli glad över. Det första paketet hade jag verkligen ingen aning om va det skulle vara. Blev väldigt överraskad måste jag säga! Det var ifrån TYNGRE! Priset för att jag blev utsedd till årets kvinnliga tyngdlyftare året 2015. Blev otroligt glad, jag tackar så hemskt mycket för det otroligt fina priset, tack Tyngre!!!  

   
Det andra priset var från SKINS som innehöll 2 par nya tights som jag har beställt. Det är ifrån den nya kollektionen DNAmic. Otroligt fina och sköna, som jag längtat!  Här kan nu se en film om dessa tights.

 
Och så det sista paketet. Det var ifrån STF & Kamisport Adidas. Ett par nya lyftarskor! Ska bli spännande och se hur dessa skor sitter! Behöver inte knyta skorna mer iaf 😊 

 

2 tankar om “Glad av post 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s