Serie 1 2016

Idag var det tävling, serieomgång 1. Hela klubben åkte till Västerhaninge och tävlade, vi var 22 st som deltog från ASK!  Tillsammans med domare, coacher och hejarklack var vi 32 st ASK:are på plats! Tycker det är så kul när klubben åker iväg o tävlar när vi är så många. ASK har i serien 1 juniordamlag, 1 ungdomslag, 1 elit-damlag och 1 elit-herrlag. Kommer ut resultatlistor på förbundets hemsida. För min egen del så kunde tävlingen ha gått mycket bättre, men med en sliten kropp och en nypa motivationsbrist så fick jag nöja mig med 95 kg i ryck och 115 kg i stöt. Min kära man gjorde dessutom debut som ASK:are idag och tävlade i herrlaget!  

   
Tack alla från ASK idag och tack Haninge AK för att vi fick komma och tävla hos er! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s