U-SM resultat

U-SM 2016 har pågått den här helgen och jag måste gratulera ASK som plockade hem ett guld, silver och brons i olika klasser. Det blev dessutom många nya personliga rekord från klubben, ni är så duktiga! Grattis till er!

Det var dock inte bara ASK som hade bra dagar. Tycker det var bra resultat av både tjejer och killar. På tjej-sidan var det några som satte svenska rekord, en av dem var mitt gamla svenska ryckrekord i klass 63 kg. Väldigt kul att de blir slagna tycker jag, heja er tjejer! Grattis till alla deltagare som tävlat denna helg 🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s