Knattetävling o läger 

Måste bara lyfta fram vår knattetävling som ASK hade förra veckan. 15 stycken ungdomar tävlade sin andra tävling, några gjorde debut. Det blev personliga rekord för en del av truppen och många glada lyftare. Så kul att få vara en del av framtidens lyft! 

Några dagar senare åkte seniorerna som ska delta på Lag-SM om 2 veckor på ett träningsläger i Örebro hos Atletic City. Ett roligt och behövligt läger där vi tränade, umgicks och gjorde små utmaningar åt varandra. Nu är truppen redo inför finalen 🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s