EM 2016

Idag var det inte Carita som tävlade. Det blev 2 godkända lyft, 98 kg i ryck och 119 kg i stöt. Kanske till och med karriärens sämsta tävling. 2 kg ifrån brons medalj. Istället blev det en 6:e placering. Inte så tokigt att vara 6:a i Europa, men just nu är jag väldigt tom. Vilket jag dock varit ett tag. Det var inte samma person på podiet. Fick dåliga förutsättningar till att prestera denna gång så uppladdningen har inte varit rättvis. Svårt att lyfta när motivationen inte riktigt är där. Så vad händer nu? Det vet jag knappt själv 😢 

28 tankar om “EM 2016

  1. På Östersunds AK satt ett gäng knattar i åldrarna 4-10 år som klistrade framför Eurosports sändning på min telefon. Det var svårt att dra igång passet för att alla ville se dig fortsätta lyfta. Det kanske är en klen tröst just nu, men du inspirerar verkligen andra.

  2. Du är ändå grym på vad du gör. Man kan ju inte helt enkelt ligga på toppen hela tiden, ibland blire sånt här men det är då det gäller att ladda om å jobba mot starkare tider!! Kämpa på starka du!

  3. Du har kämpat jättehårt och helhjärtat och din prestation i årets EM är jättebra!!! Du måste vara nöjd Carita, du får inte vara annat! Som vinnarskalle önskar man alltid högre vikter, vilket drivkraften till tävlingar framöver. Men prestationer du nu gjort ska du alltid vara stolt över. Du gjorde vad du kunde i det ögonblicket. Mer kan ingen kräva!!! Fortsätt sikta högt. Hoppas vi ses snart😘 Kramar och pussar💕💕💕

  4. ”Idag var det inte Carita som tävlade. Det blev 2 godkända lyft, 98 kg i ryck och 119 kg i stöt. Kanske till och med karriärens sämsta tävling. 2 kg ifrån brons medalj.” Är detta utdraget ur någon recension eller (hoppas inte)?! Vi är så många som följer dig och inspireras av dig, vi vet hur grym du är och ingenting kommer förändra det! Även om du inte ser eller hör oss så är vi solid by your side!

  5. Carita. Du kommer igen framöver. Träna på svagheterna. Tyvärr så är organisationen från STF runt dig inte på samma höga nivå som du är.

  6. alltid stort att se dig lyfta, att ligga på så hög resultatnivå så konsekvent som som du gör kräver otroligt mycket på alla plan. Jag vet att en alltid vill lyckas bäst när det gäller mest, och vet att du ville få med dig bättre resultat & placering. Men du slåss om medaljerna i både ryck stöt & sammanlagt och 6e plats på EM ÄR en bra prestation i sig. Ta med dig de positiva sakerna från tävlingen för det finns det flera av; bland annat den grymma överstöten på ingången, och vändningen i tredje, båda var otroligt lätta. Grattis till en bra placering

  7. Fina kommentarer av föregående, du är en fin o bra tjej på alla vis! I framtiden kommer detta bara vara en liten parentes i ditt liv. Kram Kent.

  8. Kom igen Carita Svensk tyngdlyftning behöver dig, vi ute i små klubbarna också. Det är sådana som du Carita som gör att vi driver oss framgår, unga knattar, ledare, vi lyftare oavsett ålder. Vila kropp o skalle ett tag sedan kör du på igen. Ha skoj lyft lätt men tungt. 🏋🏋🏋

  9. Låt inte andra människor få dig att tvivla och ge upp det du älskar! Dehär e din dröm, du lever den här och nu! Njut av resan. Jag är helt säker på att du kommer tillbaka starkare än någonsin! Visa dem va du går för! 👊🌟

  10. Jag satt klistrad och hejade på!! Du kommer igen nästa tävling! 😊 Du är en av de som inspirerade mig att försätta kämpa vidare med tyngdlyftningen när jag trodde att jag inte klarade det förra sommaren när jag var med och tränade på Bosön! Kämpa vidare! 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s