Att lyckas 

Det bästa med sociala medier är att få ta del av glädjen när människor tränar. Allt ifrån personliga rekord, bra pass till att nå en dröm eller ett mål. Jag blir glad av att se andra lyckas! Idag var det en dag där människor runt om i landet lyckades prestera riktigt bra på träningarna, inte bara tyngdlyftning utan även andra sporter och motionärer. Jag fick dessutom ett sms från en fin vän som idag gjorde sina första chins helt på egen hand. Jag minns själv när jag önskade att jag kunde göra strikta chins så jag förstår glädjen. Att lyckas, det är så jäkla kul! Heja er alla, ni är grymma, jag inspireras för fullt.  

 Denna klubb blir jag också glad över, ASK. Tack för all support! 🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s