Träning i Gävle 

Idag bar det av till Gävle för att träna med Stefan och Fyshuset. Jag och Sussie från Borlänge bestämde egentligen det på nordiska mästerskapen förra året, men nu blev det äntligen av. Frida och Erik hakade även på att träna där från Sthlm. Bra dag med nya personliga rekord!  Tack för att vi fick komma! 

 
Bjuder även på några bilder som gjorde att vi skrattade så att vi grät!!!  Detta roade vi oss med mellan träningarna! 😂

 Jag & Stefan Ågren   Jag & Susanne Johansson  Jag och Frida Bessner   Jag & Erik Jonsson 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s