MAXstyrka radio o på träningsläger 

Nu kan ni lyssna på MAXstyrka radio när jag gästar deras podcast. Ni hittar den här.  

 
Jag & Frida är på träningsläger just nu, hur toppen som helst! Vi bor i Halmstad och tränar på Eleiko Center på förmiddagarna. Det är verkligen en fin hall att träna i, gillar att vara där! På väg ned till Halmstad tränade vi i Falköping, riktig mysig klubb och tack för att vi fick komma o gästträna hos er. Det har även blivit ett pass på Greppet i Helsingborg med Emil Rinse, kul att ses igen 😊 Och så träffade jag på Angelica Brage, äntligen! Vi har aldrig träffats förut men ändå känns det som att jag har känt henne länge, konstigt hur det där fungerar. 😃  

    
   

4 tankar om “MAXstyrka radio o på träningsläger 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s