Serieomgång 2 2016

Idag har alla ASK:are varit o tävlat. Denna gång var det serieomgång 2 i Västerhaninge. Många gjorde väldigt bra resultat med en hel del personbästa, kul! För min del blev det 96 kg i ryck och 117 kg i stöt, försök till svenska rekord på 101 kg i ryck och 123 kg i stöt, next time. Fick förfrågan om jag besviken över min prestation efteråt, självklart vill jag ha nya rekord, men med lite reflektion så är det en bra lägsta nivå. Jag är mitt i en tung träningsperiod, efter träningslägret i Sydafrika så blev benen rätt så trötta vilket är helt förståligt. Jag går in och sätter 96, 117 lätt, när ingen formtopp är gjord och kroppen är inte superpigg. Och en serie är en serie,  som inte är prioriterad i min planering, en tävling där det är viktigt för lagets skull att få ett resultat. En tävling där det inte är superenkelt att få den motivation och adrenalin som behövs. Så man ska vara glad ändå 😊 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s