Stöt utan stopp

Det senaste året har det blivit massa med nya övningar. Jag har inte blivit så låst vid program (som jag varit tidigare) utan öppnat ögonen för nya utmanande övningar och drillar. Inte för att jag saknade dem innan, men nu skulle jag absolut inte vilja träna utan dem. Det är bara fantasin som sätter stopp! En av dessa nya övningar som jag älskar är stöt utan stopp, kör man bara överstöt så blir det direktstöt, exempelvis med en knäböj fram. Superskön att köra så jag är tacksam att jag fick lära mig denna övning 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s