Hej då S.a

Snart är jag hemma efter träningslägret i Sydafrika, ett av de bästa träningsläger jag varit på till och med, känner verkligen att jag fått ut mycket av lägret! Underbart gäng att få spendera dagarna med, fått mycket tekniktips, träffat en grym fysio, grymma träningsdagar, bra mat och varje sekund har varit inspirerande och motiverande. Hela jag är verkligen fulltankad med glädje: älskar träningsläger och kan inte få nog av denna sport. Tacka alla inblandande för dessa dagar och ett extra tack till Frida för att vi åkte iväg, kunde inte ha blivit bättre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s