Rutinerna i S.a 

Sova, äta, träna, äta, träna, äta och sen sova igen. Ja, lite så är dagarna här borta i S.a. Där imellan är det härligt umgänge med fina friidrottspersoner! Tycker det är extra roligt när de har styrka på programmet och joinar mig och Frida i gymmet! Igår hade vi faktiskt en vilodag, vi passade på att åka på Safari, otroligt mäktigt måste jag säga! De djuren mår verkligen bra och såg så lyckliga ut. Vi såg bland annat elefanter, lejon, noshörningar, flodhäst, giraffer och zebror.  

  På vilodagen passade jag även på att få lite akupunktur 👌🏼 

 
Och sedan var det idrottsgalan på Gotland denna kväll, jag var nominerad till GT-guldet, typ årets bästa idrottare kan man säga för 2015. Anna vann med VM-guld i bagaget, men jag är superstolt att vara 2:a efter tufft motstånd. 😊 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s