Tyngdlyftningshelg med Visby Ak & Crossfit Visby 

Till helgen åker jag till Gotland och Visby. Min kära moderklubb Visby AK har det tufft med ekonomin och jag vill så hemskt gärna att klubben får stanna kvar, älskade moderklubb där jag alltid tränar när jag är på besök, den får bara inte försvinna! Det jag kan bidra med för att hjälpa klubben är att hålla i en workshop på det jag är bäst på, olympiska lyft. Så på söndag är ni välkomna på en heldag med mig! All inkomst kommer jag skänka till Visby AK, jag själv har det väldigt tufft med ekonomin jag med, men jag vill verkligen att Visby AK får stanna kvar och självklart hjälper jag min moderklubb som fick mig att börja med den underbara sport som jag älskar! Anmälan här . 

  
På lördag så är det dessutom en tyngdlyftningstävling i Crossfit Visbys lokaler med start kl 12.00. Jag kommer att vara på plats och lyfta lite trots att jag är mitt inne i en tung grundperiod, men det blir nog bra ändå! Välkomna 😊 

  
 

2 tankar om “Tyngdlyftningshelg med Visby Ak & Crossfit Visby 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s