Det stora målet

Många frågar mig hur ett OS-kval går till i tyngdlyftning. Det är inte så enkelt som man kanske tror. Men förbundet har sammanfattat det, det kan ni läsa här. Sedan finns det självklart att läsa på IWF hemsida, här.   Det finns alltså en OS-ranking där man vill komma så högt som möjligt. Den heter Olympic qualification ranking list. På den listan så ligger jag delad 22:a just nu. Men, det var några stycken som visade positivt på dopingkontrollerna i min klass från VM, men ingenting är klart ännu, så jag låter det vara osagt angående hur det blir med det.

FullSizeRender

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s