Tack för er respons! 

Jag vill tacka för den fina responsen jag fått från mitt senaste inlägg. Verkligen motiverande, tack snälla! 💛

Imorgon är det vecka 1 på det nya året. Vad passar det då inte bättre än att starta med ett mag-projekt? 😃 Jag tillsammans med några från Visby AK ska tillsammans genomföra 10 veckor med strukturerad magträning. Jag tycker det är roligare att köra tillsammans så detta kommer bli perfekt! Vi har gjort som så att man är ansvarig för 2 veckor var att programmera magträningen. Varje vecka ska innehålla 4 pass där varje pass måste innehålla mellan 2-4 övningar. Jag har programmerat vecka 1 som startar imorgon, så spännande!  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s