Knäböj på ön

Alltså! Jag tänkte att jag skulle göra 10 st knäböj på 130 kg ikväll, vilket jag klarade. När jag sedan tittade på filmen så var det visst en för lite, haha. Så det blev en 9:a istället, inte så dumt det heller.

Jag är hemma på Gotland nu, jag hoppas vi får en bra jul trots att inte hela familjen är samlad, mycket blandande känslor. Men otroligt kul att återförenas med mina syskon och få umgås med fina vänner här på ön. Dessutom trevligt att få träna på min kära moderklubb Visby AK! God jul på er alla 🙂

Ps. Glöm inte juldagskampen på fredag om ni befinner er på ön!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s