Juldagskampen 

Jag gillar att det händer saker, jag gillar att arrangera saker och jag gillar även traditioner! Nästa helg arrangerar jag mitt tredje KM på ASK och igår gjorde jag en affisch till juldagskampen som är den 25 dec. Det är även den, för tredje året i rad som eventet äger rum. Så befinner du dig på Gotland den dagen är du varmt välkommen! Det är ett ypperligt tillfälle att stödja min moderklubb Visby AK! Kom för att prata, umgås, skratta, utmanas, svettas eller bara för att ha kul!

Juldagskampen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s