USA

Vi är på plats i USA, Houston och förbereder oss inför årets VM. Vi bor på ett lägenhetshotell som fungerar utmärkt, har en mäktig bil som vi åker omkring i och resan hit gick mycket smidig. 10 timmars flygning kändes som 4 och 7 timmars tidsskillnad kändes som opåverkad. Vi har varit och tränat en gång, på ett ställe som kanske inte är det optimalaste. Det är dock riktigt charmigt, ett litet mini garage. Men det är definitivt inte något som man är van vid. Jag hoppas att man ska kunna toppa formen här ändå, en förutsättning är att köpa myggmedel, för igår blev jag stucken rätt så mycket 😊 

    
  

O

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s