Workshop Lifebox Karlstad

Denna helg har jag varit i Karlstad tillsammans med Ulf Stillman på Crossfit LBK. Det har varit tre workshops i olympiska lyft, mycket mycket kul. Det är lika inspirerande för mig att lyfta som det är för dem att se mig lyfta. Denna workshop var jag mer aktiv själv med utförandet, det vill säga, jag utförde bland annat tunga ryck och stöt. Det var otroligt kul! Kan rekommendera de som bor i Karlstad och som är intresserade av Crossfit att kika in i deras box. En stor och rymlig lokal som var i toppskick! Jag tackar så hemskt mycket för att jag fick komma!

slide-ulf-carita IMG_5302IMG_5336 IMG_5410 IMG_5263 IMG_5375

 

Nästa helg åker jag till boxen Umeå för att hålla i en ny workshop, vi ses där! 🙂umeå crossfit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s