Mer ödmjukhet 

Skrev först ett superlångt inlägg här efter att ha läst krönikan ”Vad har hänt med oss?” Från Tyngre. Sedan kände jag att det inte behövdes, ta er tid och läs själva, en mycket bra krönika. Och så vill jag slutligen säga, jag hoppas att ödmjukheten kommer tillbaka och jag hoppas att positiviteten eskalerar med storm!  

Ödmjukhet är en otroligt fin egenskap, något jag får uppleva dagligen från min man. Är absolut världens lyckligaste fru med honom ❤️ Om alla hade en tiondels ödmjukhet som han har hade krönikan inte ens varit påtänkt att skrivas. 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s